tisdag 27 mars 2007

Helgrapport

Helgen som gick blev väldigt inriktad på inredning av vår nya lägenhet.
Eftersom lägenheten som vi köpt är en återbudslägenhet så är det väldigt lite tid att göra tillval mm.
När man köper en nyproducerad lägenhet av JM så är den standardutrustad, men man kan i princip byta ut allt i från deras tillvalskatalog. Men givetvis får man betala för alla förändringar:-) .
I normala fall så har man flera veckor på sig att göra dessa tillval. Men vi har en vecka på oss.
Så mycket av helgen har gått åt till att bla välja tapeter, köksinredning och badrumsinredning.

Men det är väldigt roligt att göra detta tillsammans. SE och jag har väldigt lätt att komma överäns. Så vi längtar nu väldigt mycket att få flytta tillsammans. Det är nog första gången i livet som man vill att kommande sommar ska gå fort:-).

Barnen har valt tapeter och färger till sina rum, inte helt enkelt men tillslut så är nog alla nöjda:-).

Vi hann även med en kall promenad till Söder. Sen tog vi T-banan till Fridhemsplan där vi inhandlade lite gott Te. På kvällen åkte vi till Kista C, där vi bla åt en Sushi middag.

På söndagen tog vi en tur ut till landet. En skön promenad i det lite trevande vårvädret. Folk börjar vakna till och ta sig ut i trädgårdarna för vårbestyr. Mysigt, känns skönt att våren är i antågande.
På em besökte vi mor CB där vi festade på våfflor, mums.

2 kommentarer:

Ciz sa...

Spännande! Kul att ha nåt att se fram emot! :)

Pipperoni sa...

Det måste vara roligt att få något helt nytt och att få bestämma tapeter etc. själv. Jag har bara bott i gamla 1800-tals lägenheter och hus och man kan bli rätt trött på att golven sluttar, det är slitet överallt och det är alltid en massa konstiga djur som bor här och där. Det har sin charm det med, men nytt och fräscht låter som en dröm tycker jag. :)